Fietstocht (110 jaar) Asser Boys op zondag 7 juli

Voetbalvereniging Asser Boys bestaat 100 jaar. Om dit te vieren, houden we zondag 7 juli een fietstocht voor jong en oud.

Je fietst op eigen tempo langs locaties die voor de club belangrijk zijn geweest. Het rijke verleden van deze sportieve en gezellige vereniging wordt door teksten en beelden tot leven gewekt. Onderweg ontvang je kleine versnaperingen en kun je meedoen aan leuke activiteiten. Bij de TT-baan (waar Asser Boys al jaren een bijzondere band mee heeft) wacht een leuke verrassing. Behalve langs het verleden van Asser Boys leidt de fietstocht je natuurlijk ook door de prachtige Drentse natuur.

Foto © Aangeleverde foto

Iedereen mag deelnemen aan de fietstocht. De toegang is gratis. Uiteraard mag je de club altijd steunen met een donatie of door het kopen van een lot voor “Schijt je rijk”.

De fietstocht is ongeveer 38 km lang. Het vertrek is bij de kantine van Asser Boys. Je kunt vertrekken tussen 9.00 en 11.00 uur. Je moet uiterlijk om 16.00 uur weer terug zijn bij Asser Boys.

Je kunt je aanmelden, bij voorkeur, via de email 100jaarfiets@asserboys.nl of eventueel op de dag zelf in de kantine.

De fietstocht is mede mogelijk gemaakt dankzij Albert Heijn Vredeveld, Multa bedrijven Vanboeijen en het Drents Archief.

Klik hier voor het bericht op de website van Asser Boys.

https://www.asserboys.nl/25-statisch/1360-fietstocht-asser-boys-op-7-juli-2019

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.