Festival Ons Drenthe

Zondag 23 juni 2019, 11.00 – 16.00 uur
Gratis toegang. Parkeren €3,-

Op zondag 23 juni organiseert Het Drentse Landschap het festival Ons Drenthe. Ter ere van het 85-jarig bestaan van de stichting keert het festival weer terug naar Orvelte en is er van alles te doen en te beleven voor jong en oud. Kom langs, doe mee en geniet van al het moois dat Drenthe ons te bieden heeft.

Foto © Aangeleverde foto

Kinderactiviteiten
Speciaal voor kinderen bieden Het Drentse Landschap en haar partners diverse gratis activiteiten aan. Kom langs in het Landschapslaboratorium en onderzoek de kleinste beestjes uit de natuur. Ga hunebedden bouwen. Of kom glibberen en bibberen op het blotevoetenpad. De durfals kunnen meedoen aan het survival parcours!

Drentse historie
Drenthe heeft een rijke historie en kent veel interessante verhalen. Orvelte ademt deze geschiedenis, maar tijdens Ons Drenthe kunt u nog een stapje verder gaan. Bezoek de demonstraties van oude ambachten of stap in de ‘boevenbus’ van het Gevangenismuseum uit Veenhuizen.

Speciaal voor Ons Drenthe opent het Ottenshoes gratis haar deuren. Ga terug in de tijd en ervaar de negentiende eeuw in de stijlkamers van deze Saksische boerderij en beleef hoe men vroeger woonde en leefde.

Bekijk het hele programma op de website en hopelijk tot ziens op zondag 23 juni in Orvelte!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.