Menu Sluiten

Extra voorstelling Kerstshow bij Nijend24

Nijend24 zet ook in deze corona tijd de traditie voort door het organiseren van de Kerstshow.

Er is lang getwijfeld of onze jaarlijkse kerstshow wel door moesten gaan. Nijend24 heeft dit jaar net als alle andere culturele instellingen een bijzonder jaar achter de rug. Desondanks menen we dat we door moeten gaan, omdat we in deze bijzondere tijden iets van ontspanning en troost willen bieden. Geen processie met schapen en liedjes door het dorp, geen Sing-a-long en ook geen kerstmusical zoals in 2019.

Foto © Aangeleverde foto

We hebben in overleg met de artiesten besloten om een “Geloof Hoop en Liefde” -voorstelling te maken. Waarbij we een keur aan nummers de revue zullen laten passeren die perfect passen binnen dit thema. Deze nummers zullen worden verwerkt in een kerstverhaal. Dit jaar werken we met een beperkte groep artiesten, Jason Staal, Martijje, The Christmas Sisters en uiteraard onze muzikaal leider Edwin Schimscheimer, die speciaal voor deze voorstelling ook zijn dochter Michelle Schimscheimer meeneemt als verteller.

Omdat we net als alle theaters nog steeds zijn gebonden aan de grens van 30 personen, organiseren we op 20 december twee voorstellingen: een matinee om 15:30 uur en een avondvoorstelling om 20:30 uur. De voorstellingen duren ongeveer 90 minuten zonder pauze. De kosten bedragen €22,50 pp inclusief consumptie.

Omdat de twee voorstellingen op 20 december de eerste dag gelijk uitverkocht zijn, organiseren we nog een 3e show op maandagavond 20:30 uur.

Wij zorgen ervoor dat het een sfeervolle en heel bijzondere avond gaat worden, die past in onze kersttraditie.

Meer informatie is te vinden op www.nijend24.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.