Menu Sluiten

Extra handen in de zorg nog steeds welkom

Nu de coronacijfers de laatste weken weer alarmerend stijgen, zijn extra handen in de zorg- en welzijnssector weer hard nodig. ZorgpleinNoord roept mensen die geïnteresseerd zijn om te helpen op zich aan te melden via www.extrahandenvoordezorg.nl. Op dit moment zijn (oud-)zorgprofessionals hard nodig.

Foto © Aangeleverde foto

Vooral verzorgenden en verpleegkundigen gevraagd
Zorg- en welzijnsorganisaties kunnen heel goed hulp gebruiken om de reguliere zorg het hoofd te bieden.
Tijdens de coronacrisis is het tekort aan personeel alleen maar nijpender geworden. Er bestaat vooral behoefte aan verzorgenden en verpleegkundigen. Op dit moment bijvoorbeeld mensen die in een andere sector werken, maar die nu tijdelijk in die sector niet kunnen werken vanwege de lockdown. Zij kunnen tijdelijk voor verlichting zorgen bij organisaties in de zorg- en welzijnssector. Wij roepen hen op zich aan te melden via www.extrahandenvoordezorg.nl.

Over Extra Handen voor de Zorg
Extra Handen voor de Zorg is het landelijke initiatief om
extra zorgpersoneel te werven.
Op www.extrahandenvoordezorg.nl kunnen gepensioneerde of andere professionals die niet meer in de zorg werken, zich aanmelden, als ze tijdelijk terug zouden willen keren. Ook zorg- en welzijnsorganisaties die door de coronacrisis staan te springen om extra medewerkers, kunnen hier terecht. Het platform is een breed samenwerkingsverband van brancheorganisaties, vakbonden, regionale werkgeversorganisaties (waaronder ZorgpleinNoord), beroepsverenigingen, private initiatieven en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.