Menu Sluiten

ELSA, ANNA & OLAF TE GAST IN MERCURIUS

Het is alweer bijna zover, de kerstdagen zijn in opkomst! In Mercuriuscentrum kan je het weekend voorafgaand aan Kerst al goed in de feeststemming komen.

Foto (c) Aangeleverde foto

Het Mercuriuscentrum heeft op zaterdag 21 december, in samenwerking met winkelcentrum de Triade, een aantal betoverende activiteiten op de planning staan. Zo kunnen bezoekers van het winkelcentrum een gratis versgemaakte wafel komen ophalen bij de wafelkraam en kunnen kinderen rondrijden in de KerstExpress trein. Daarnaast krijgt Mercurius hoog bezoek vanuit Arendelle: de zussen Elsa en Anna uit Disney’s Frozen! Samen met de vrolijke sneeuwpop Olaf zijn de prinsessen de hele middag te vinden in het winkelcentrum. Al deze magische momenten kunnen bezoekers gratis op een polaroid laten vastleggen door de fotograaf die door het winkelcentrum rondloopt, zodat je later nog terug kan kijken op de leuke kerstdagen in winkelcentrum Mercurius.
De activiteiten vinden plaats in Mercuriuscentrum en de Triade van 12.00 – 16.00 uur.

Over Mercuriuscentrum
Mercuriuscentrum is een winkelcentrum in de binnenstad in Assen met een uitgebreid winkelaanbod. Je vindt er verschillende winkels voor telecom, beauty, fashion, sport & design. Daarnaast kun je er ook heerlijk koffie drinken, lunchen en dineren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.