Edwin Jongedijk en band in VanSlag

BORGER – Met zijn warme en donkere stem bezingt Edwin Jongedijk het leven, de liefde en het verlangen. De zanger is onder andere bekend van de hits ‘As ik de kaans zol kriegen’, ‘As toe aan mie denkst’ en ‘Riekdom’. 

Als één van De Troebadoers trad hij samen met Alex Vissering en Jan Henk de Groot regelmatig op in de Noordelijke theaters. Edwin Jongedijk en zijn band staan op zaterdag 9 februari in Cultuurpodium VanSlag in Borger.

Foto © https://vanslag.eu/

In eerste instantie stond op die datum een optreden van De Troebadoers met Jan Henk Groot, Edwin Jongedijk en Alex Vissering geprogrammeerd. Door een fysiek ongemak is Groot helaas niet in staat om op te treden.
De band van Edwin Jongedijk bestaat uit Jaap Vissering op drums, Arjan van der Linde op bas, Jasper Blokzijl op piano en orgel, Joost Prinsen op gitaar en Marcel Gerritsen op dobro/steelgitaar. Tijdens het concert in van VanSlag speelt Jongedijk de mooiste liedjes van zijn drie Groningstalige soloalbums. Soms nieuwe arrangementen, soms herkenbaar en soms een verrassing. De liedjes zijn gedrenkt in Americana. Een muziekstijl waar de zanger en liedjesschrijver al jaren door beïnvloed wordt. Hij wordt begeleid door een paar van de beste muzikanten die Nederland op dit gebied kent. En natuurlijk is Alex Vissering er ook bij.
Het optreden begint om 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.