Menu Sluiten

Drentse bedrijven steunen Het Pauperparadijs

Al twintig ondernemingen in                       Stichting Vrienden van Het Pauperparadijs 

Drentse ondernemer Bert Pathuis vraagt ondernemingen in Noord-Nederland om de terugkomst van Het Pauperparadijs deze zomer naar Drenthe te steunen. Hij richtte daartoe de stichting Vrienden van het Pauperparadijs op. Bedrijven kunnen lid worden door minimaal 2500 euro in te leggen. Er zijn al twintig ondernemingen die meedoen, waaronder: Brouwerij Maallust, Meer-Advies, Van Nisselroy Interim Consultants en Resort Hof van Saksen Drenthe.

Foto (C) Aangeleverde foto

Roland Rozenbroek, Resort Hof van Saksen Drenthe: “We juichen dit initiatief zeer toe. Een mooie manier om grootschalig theateraanbod in de regio te verankeren.”

Bert Pathuis: “We dragen graag bij aan de reprise van Het Pauperparadijs deze zomer. Een voorstelling als Het Pauperparadijs heeft bedrijven namelijk veel te bieden: het is een culturele verrijking van de buurt, maar ook zoiets als vip-arrangementen voor klanten zijn krachtige communicatiemiddelen voor organisaties.”

Het Pauperparadijs
Het theaterspektakel Het Pauperparadijs keert in 2020 naar alle waarschijnlijkheid terug naar de plek waar het allemaal begon: Veenhuizen, Drenthe. De producent liet afgelopen november weten dat de voorstelling over de armenkolonie deze zomer terugkeert, als er voor 1 januari 20.000 kaarten zijn verkocht.

De indrukwekkende voorstelling, die tussen 2015 en 2018 maar liefst 130.000 bezoekers trok in Veenhuizen en Koninklijk Theater Carré, vertelt de roemruchte geschiedenis van de Maatschappij van Weldadigheid, een van de meest intrigerende, verborgen verhalen van ons land.

meer info: www.hetpauperparadijs.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.