Menu Sluiten

Domino’s opent tweede winkel in Assen

Vanaf dinsdag 7 juni opent franchisenemer Omid Bahadori een tweede Domino’s vestiging in Assen. De winkel is gevestigd aan Kleuvenstee 39 en is dagelijks geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur. Op vrijdagen is de winkel al vanaf 11.30 uur geopend voor lunch. Bezorging vindt plaats met elektrische fietsen en twee elektrische scooters.

Foto © Omroep Assen / Gerrit Mennink

Van pizzamaker tot winkelmanager

Winkelmanager Stephanie Perdok begon al op jonge leeftijd met een bijbaantje als pizzamaker bij Domino’s. In de afgelopen jaren is ze doorgegroeid naar verschillende andere functies en inmiddels is ze al een jaar lang winkelmanager van Domino’s Assen. Daar komt nu een tweede winkel bij.

Stephanie: ‘’Ik zie veel jonge pizzamakers in ons bedrijf en ik hoop dat ze na een aantal jaar ook kansen pakken en doorgroeien. Het helpen van mijn collega’s en goeie feedback ontvangen van mijn klanten geeft me elke keer opnieuw energie. Ik hoop in de toekomst om misschien wel een eigen franchise winkel te kunnen openen.’’

Verse pizza’s

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt met verse ingrediënten. Daarnaast is het mogelijk verschillende ingrediënten te combineren en zo een eigen pizza samen te stellen. Stephanie: ‘’Mijn persoonlijke favoriet is de BBQ Mixed Grill, een lekker gevarieerde pizza met onder andere barbecuesaus, rundergehakt, gegrilde kip, maar ook paprika en ui.’’

Openingsactie

In de openingsweek is de 2e pizza gratis bij afhalen en de 3e pizza gratis bij bezorgen. ‘’Op deze manier kan Assen de opening van onze nieuwe winkel met ons mee vieren’’, aldus Stephanie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.