DNK Theater start op 3 juli de verkoop voor najaar 2021

Nadat DNK en haar bezoekers in juni k rt hebben mogen proeven aan enkele live voorstellingen in het theater, start DNK op 3 juli om 10:00 uur de verkoop (1 juli voor Vrienden van DNK) voor een bomvol najaar 2021. Aanvullend kunnen er voor enkele grote titels en verplaatsingen van de afgelopen seizoenen nu al tickets worden gekocht. Aan alles is te merk en dat ook artiesten niet kunnen wachten om het podium weer te betreden, het aanbod is zeer rijk en gevarieerd en t/m november staan er in DNK al meer dan 60 voorstellingen op de agenda.

Foto © Aangeleverde foto

DNK gaat uit van een ‘normale’ zaalcapaciteit, geen testen bij toegang en heropening van foyers en het TheaterCafé. Mocht de Rijksoverheid besluiten tot nieuwe maatregelen, dan kan de organisatie hier snel naar handelen. Omdat DNK de actualiteit rondom het coronavirus op de voet volgt en bij wijzigingen snel wil kunnen schakelen, kunnen bezoekers eerst tickets kopen voor voorstellingen in het najaar.

Igone de Jongh, Simone Kleinsma, Jandino, Daniël Lohues, Noordpool Orkest, een kleine greep uit het aanbod wat van september t/m november op toneel zal verschijnen in Assen. Tijdens het openingsweekend van 17 – 19 september staan o.a. het NNO, Noordpool Orkest, Erwin de Vries & De Zunderlingen en ISZA en Hoge Fronten met Sarah Jonker en Joke van Leeuwen (i.h.k.v. Art of Wonder) op de agenda. Maar ook de landelijke première van Mooi Wark vindt dit najaar, op 21 oktober, plaats in DNK.

Een aantal voorstellingen voor het najaar is al in de verkoop, dit zijn grotendeels verplaatste voorstellingen uit de afgelopen twee theaterseizoenen. Afgelopen weken gingen o.a. TITANIC de Musical, de ROCKY HORROR SHOW, VanVelzen en Nynke Laverman al in de verkoop. De gehele programmering is nu al te zien op dnk.nl/theater.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.