Menu Sluiten

DNK en Asser horeca vieren samen heropening met een derde editie van Smaakvol Theater

Dennis van Aarssen met een 9-koppige bigband speelt op vrijdag 25 februari zijn programma ‘Swinging On A Star’ in de Grote Zaal van DNK. Tegelijkertijd is de voorstelling live te volgen tijdens een passend diner via een stream in de Asser restaurants The Black Tie, Touché én Grand Café ’t Wapen.

Foto © Aangeleverde foto

25 februari is de derde editie van Smaakvol Theater, het project waarmee DNK eerder de Cultuurpitch van VNO-NCW Noord, MKB Noord, NDC Mediagroep en de drie provinciale marketingorganisaties won. Crooner en jazz zanger Dennis van Aarssen was gisteravond nog te zien met een optreden bij M, is winnaar van The Voice of Holland 2019 en won in 2020 de Edison Jazzism Publieksprijs 2020.

Dennis van Aarssen – Swinging On A Star

‘Swinging On A Star’ is een avond vol met heerlijke oude muziek en prachtige nieuwe songs. Elke dag moet gevierd worden en dat is precies waar deze voorstelling om draait. Onder begeleiding van zijn bigband speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en songs uit zijn eigen repertoire.

 

Online kaartverkoop

Bezoekers kopen via dnk.nl/smt een ticket voor de stream vanuit een restaurant naar keuze en rekenen op de avond zelf bij het restaurant hun eten en drinken af. Tickets kunnen alleen online gekocht worden en met een ticket voor een stream vanuit een deelnemend restaurant is tevens een plekje voor het diner in een restaurant naar keuze gereserveerd. Meer informatie is te vinden op dnk.nl/smt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.