DNK Assen organiseert Boekenweeksessies met Ramsey Nasr, Merlijn Kamerling en Isa Hoes

In het kader van de Boekenweek 2021, die van 29 mei tot en met 6 juni plaatsvindt, organiseert DNK de Boekenweeksessies. Tijdens twee interviews nemen bekende schrijvers de bezoeker mee in bijzondere verhalen rondom de nieuwste boeken. Zaterdag 29 is Ramsey Nasr te gast en op zondag 30 mei schuiven Merlijn Kamerling en zijn moeder Isa Hoes aan.

Foto © Aangeleverde foto

Op zaterdag 29 en zondag 30 mei organiseert DNK de Boekenweeksessies. Zaterdag 29 mei is acteur, regisseur, dichter en schrijver Ramsey Nasr te gast. Hij wordt geïnterviewd over zijn laatste boek ‘De Fundamenten’ waarin hij de balans opmaakt van een land in coronatijd. De pandemie legt volgens Nasr bloot wat we lange tijd niet wilden zien: het politieke en economische systeem heeft de fundamenten van onze samenleving aangetast. In een uiterst persoonlijk en tegelijk rationeel betoog ontleedt Nasr de corona- en klimaatcrisis als twee rampen die wezenlijk met elkaar verbonden zijn.

Zondag 30 mei verzorgen Merlijn Kamerling en Isa Hoes een Boekenweeksessie. Zij worden geïnterviewd over het boek ‘Nu ik je zie, Op zoek naar mijn vader’, dat Merlijn over zijn vader Antonie schreef. In het boek gaat Kamerling op zoek naar een completer beeld van zijn vader, in alles wat hij achterliet. Tijdens deze Boekenweeksessie gaan Isa en Merlijn in op de tweestrijd die in Antonie leefde.

De DNK Boekenweeksessies zijn via livestream bij te wonen. Meer info en tickets via dnk.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.