Menu Sluiten

Digital Art Factory (DAF) organiseert workshops voor jongeren in Assen en Gieten tijdens zomervakantie

Voor jongeren vanaf 10 jaar die tussen 8 juli en 12 augustus niet op vakantie gaan organiseert Digital Art Factory (DAF) workshops. De workshops vinden plaats in DAF Assen of DAF Gieten. Op www.digitalartfactory.nl/daf-summerschool is meer informatie te vinden over locaties, tijden en prijzen.

Foto (c) Aangeleverde foto

Jongeren kunnen kiezen uit workshops over films en thrillers maken, klei-animatie, tekenen en animeren op de iPad, een eigen nummer componeren in Garageband, programmeren in Scratch 3.0, werken met een green screen of fotografietechnieken. De workshops vinden plaats in de DAF ruimtes onder leiding van de DAF coaches. Een mooi moment om kennis te maken met alles wat DAF te bieden heeft.

Opgeven voor de workshops in Assen gaat via de website van Podium Zuidhaege, waar nog meer creatieve workshops aangeboden worden (www.podiumzuidhaege.nl). Opgeven voor de workshops in Gieten kan door een e-mail te sturen naar dafgieten@gmail.com. Geef je snel op, want in verband met de coronamaatregelen kan DAF maar een beperkt aantal plaatsen bieden.

DAF is in 2016 opgezet door het ICO Centrum voor Kunst & Cultuur. Inmiddels zijn er twee ontmoetings-, onderzoeks- en maakplekken voor jongeren gerealiseerd (in Assen en in Gieten). Creatieve jongeren vanuit alle kunstdisciplines komen hier samen. Lees meer op www.ico-kunstencentrum.nl/digitalartfactory.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.