Menu Sluiten

Dhr J.J. Duit krijgt een leven lang gratis brillen van Specsavers Assen

De oog- en hoorzorgspecialist trakteert ter ere van twintigste verjaardag

Dit jaar viert oog- en hoorzorgspecialist Specsavers haar twintigjarige bestaan in Nederland. Ter ere van dit jubileum maakte iedereen die in de maand september een bril of hoortoestel aanschafte bij Specsavers Assen kans op een leven lang gratis brillen. Dhr J.J. Duit is de gelukkige winnaar.

Dhr J.J. Duit heeft bij Specsavers Assen in de maand september een leven lang gratis brillen gewonnen. Foto (c) Aangeleverde foto

Klanten vieren het feestje mee

Twintig jaar geleden opende Specsavers haar eerste winkel in Nederland en inmiddels zijn er 143 in het hele land gevestigd, waaronder natuurlijk Specsavers Assen. “Dat Specsavers dit jaar twintig jaar bestaat in Nederland is natuurlijk een feestje waard. En ondanks de onzekere tijden waar we in zitten, wilden we dit niet stilletjes voorbij laten gaan. Wij zijn ontzettend blij dat we één van onze klanten hebben mogen verrassen met een leven lang gratis brillen,” zegt Erwin Valk, retailpartner van Specsavers Assen.

Al 20 jaar voorop in oog- en hoorzorg
In de afgelopen twintig jaar heeft Specsavers zich onderscheiden met innovaties op het gebied van oog- en hoorzorg. Zo kun je sinds 2018 bij Specsavers Assen terecht voor het ooggezondheidsonderzoek door een optometrist, waarbij signalen van oogaandoeningen in een vroeg stadium kunnen worden gedetecteerd. Daarnaast biedt Specsavers ook hoorzorg met een duidelijk doel voor ogen: professionele hoorzorg bereikbaar maken voor iedereen.

Open op zondag

Aangezien de gezondheid van klanten en medewerkers altijd centraal staat, hebben alle Specsavers-winkels de nodige maatregelen genomen. Om daarnaast iedereen de mogelijkheid te geven om op een veilige manier de winkel te bezoeken verruimt Specsavers haar openingstijden op zondag waar mogelijk. Kijk voor de nieuwe openingstijden van Specsavers Assen op www.specsavers.nl/winkelzoeker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.