Menu Sluiten

Deze zomer terug in het theater: Sesamstraat Live!

Theater DNK, Assen

Laat je speelgoed staan en schuif weer gezellig aan… in het theater voor de gloednieuwe, fantasierijke familiemusical ‘Sesamstraat Live!’. Ga deze zomer op bezoek in de bekendste straat van Nederland; op zondag 5 juli in Theater DNK, Assen.

Samen met Janouk Kelderman, bekend van het Klokhuis, beleven
Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie de vrolijkste avonturen. Met maar liefst drie shows op één dag zorgt producent Van Hoorne Entertainment in deze bijzondere periode voor een memorabel uitje voor jong én oud.

Foto (c) Nick van Ormondt

Sinds bekend werd dat de theaters vanaf 1 juli 2020 weer maximaal 100 bezoekers mogen ontvangen, wilde productiebedrijf Van Hoorne Entertainment niets liever dan deze interactieve, muzikale én leerzame familievoorstelling vol pure nostalgie deze zomer terug in het theater brengen. Met maar liefst drie shows op één dag in Theater DNK kunnen tientallen bezoekers zo weer op een veilige wijze genieten van Sesamstraat Live!

Het verhaal
Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Terwijl ze haar moeder helpt met inpakken, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!

In verband met de COVID-19-maatregelen zal de meet & greet met de Sesamstraatvriendjes helaas niet plaatsvinden.

Al 50 jaar Sesamstraatplezier: Kom verkleed!
Op 10 november 2019 bestond Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met alle theaterbezoekers. Bij zo’n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!

Zondag 5 juli om 11.30, 13.30 en 16.00 uur, bij Theater DNK, Weiersstraat 1.
Kaartprijs € 19,00, exclusief reserveringskosten.
Reserveringen: www.dnk.nl of telefonisch via 088 012 88 88.
Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/Sesamstraat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.