Menu Sluiten

Deutsche AutoFest & BimmerWorld – 29 maart – TT Circuit Assen

Het evenement Deutsche AutoFest met het side event BimmerWorld, vinden zondag 29 maart plaats op TT Circuit Assen.

Foto (c) Aangeleverde foto
Foto (c) Aangeleverde foto

Deutsche Autofest weer terug op de kalender!
In 2019 was het Deutsche AutoFest na enkele jaren weer terug op het TT Circuit Assen Ook in 2020 kun je weer uitkijken naar een nieuwe editie: zondag 29 maart. Deutsche AutoFest is het evenement voor liefhebbers en eigenaren van alle Duitse automerken: Audi, BMW en Mini, Mercedes, Opel, Ford, Porsche en Seat en Volkswagen. Met grote showpaddocks en natuurlijk veel actie op de baan; Streetlegal Dragraces, Dutch Time Attack, Vrij Rijden en nog veel meer! Tegelijkertijd vindt opnieuw het “side event” BimmerWorld plaats op de linkerpaddock van het circuit.

Side event: BimmerWorld
BimmerWorld komt ook in 2020 terug op het TT Circuit Assen: zondag 29 maart. Dan wordt het genieten van honderden BMW’s, Dragraces & Time Attack en natuurlijk de BurnContest op de paddock en de Best of Show Contest en nog veel meer! Natuurlijk ben je met jouw Mini ook welkom! BimmerWorld is dan side event van Deutsche AutoFest, zoals de naam al zegt een event gericht op alle Duitse automerken.

Streetlegal Dragrace 1/8 Mile
Proef de sfeer en ruik het rubber tijdens deze uitdaging. Hierbij zullen allersnelste BMW’s de strijd aangaan op de 1/8 mile (201 meter). Deze vorm van legale straatraces zijn al jaren een van de grootste trekpleisters.

Burn out Madness
Dit seizoen keert natuurlijk ook de populaire Burnout Madness – powered by Cannabis Energy Drink- terug op diverse events van 402 Automotive. “Burnout Master” Leo Honders zal dit onderdeel organiseren samen met babbelaar Gert-Jan Hennipman, mooiere prijzen voor de deelnemers en nog meer showelementen, een vaste jury (onder leiding van Leo) en een strakke programmering!

Rev Battle
Spectaculair tijdens dit evenement is onder andere de Rev-Battle. Denk jij het mooiste geluid te hebben en/of het meeste geluid? Of wil je het opnemen in een knockout rev-battle? Doe dan mee met de Rev-Battle en wie weet ga jij met een prijs naar huis! 

Clubpaddock
Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in tijdens het event. Een groot deel van de paddock wordt ingericht voor diverse merkenclubs en communities.

Best of Show Battle
Uiteraard kan de strijd om de mooiste auto ook tijdens Deutsche AutoFest niet ontbreken!
Je kan je auto aanmelden via onderstaande balk, je krijgt dan na goedkeuring van je auto een gratis showautoticket per e-mail toegestuurd. Zit je bij de eerste 50 goedgekeurde aanmeldingen dan krijg je ook een gratis entreeticket! We verwachten natuurlijk geen standaard auto’s als aanmelding.

Performance & Styling Gallery
Ook dit jaar zul je diverse performance-, tuning- en stylingspecialisten bij elkaar verzameld zien. De bedrijvenstraat is daarom ‘the place to be’ voor de laatste trends, interessante aanbiedingen en zeker ook voor waardevol advies van de specialisten.

Praktische informatie
Het evenement start om 09.00 uur en eindigt om 18.00.

Entreetickets kosten €20,- aan de deur, €18,50 in de voorverkoop tijdens de laatste 2 weken voor het evenement en €16,50 in de voorverkoop, tot 2 weken voor het evenement. Tot 24 februari heb je de mogelijkheid om voor €14,- een Early Bird entreeticket te bestellen in de online voorverkoop!

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar betalen € 5,- in de voorverkoop en ter plaatse € 10,-, kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie kan verkregen worden op de sites: www.deutscheautofest.nl en www.bimmerworld.eu. Of mail naar info@402automotive.com of bellen naar 088-0402402.

Of volg beide evenementen via Facebook: Deutsche AutoFest en BimmerWorld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.