Menu Sluiten

Deel uw meest originele duurzame tip en win een elektrische fiets!

De huidige energiecrisis vraagt om oplossingen. Daarom roept Gemeente Assen inwoners van Assen op om andere Assenaren te inspireren! De gemeente daagt u graag uit uw meest originele energiebesparende ideeën in te sturen. Degene die uiteindelijk als grote winnaar uit de bus komt, wint een elektrische dames- of herenfiets!

Twee rondes

De actie bestaat uit twee rondes. In de eerste ronde, van 6 september tot 1 oktober, kunt u uw tips om energie te besparen bij Gemeente Assen indienen. Op maandag 3 oktober kiest het Asser Energieteam maar liefst vijf tips die doorgaan voor de volgende ronde.

Van 3 tot en met 7 oktober kunnen inwoners stemmen op hun favoriete tip. Op maandag 10 oktober maken we de grote winnaar bekend! De eerste prijs is een elektrische fiets, de Giant Triple X E+ 1 (dames- of herenmodel afhankelijk van de winnaar)*. Ook de tweede plek ontvangt een leuke prijs, namelijk een duurzaam lekkernijpakket met energiebesparende maatregelen! Wethouder Martin Rasker zal de prijzen uitreiken.

Stuur uw idee in

Tot 1 oktober kunt u uw idee indienen via de social media kanalen van Gemeente Assen, via energie@assen.nl(link stuurt een e-mail) of via hen postadres t.n.v. afdeling Communicatie / Winactie. Bekijk voor meer informatie en alle voorwaarden op www.assen.nl/win-een-elektrische-fiets.

*de fiets wordt mede gesponsord door Fietsen en Koffie.