Menu Sluiten

De Drentse Zaak wordt een regulier bedrijfsverzamelgebouw

De Drentse Zaak in het centrum van Assen stopt haar activiteiten in de huidige vorm en gaat met ingang van 2021 verder als een regulier bedrijfsverzamelgebouw. Door versoberde regelgeving vanuit het Rijk heeft Werkplein Drentsche Aa noodgedwongen de samenwerking met De Drentse Zaak beëindigd. Daarmee valt een belangrijke inkomstenbron weg.

Blijven huren     De Drentse Zaak heeft diverse mogelijkheden bekeken maar ziet geen mogelijkheden om op een verantwoorde wijze de bestaande activiteiten voort te zetten. “We zijn ontzettend blij dat de eigenaren van het pand de huidige huurders de mogelijkheid bieden om hun bedrijfsruimte in de toekomst te blijven huren”, aldus Laura de Vries, voorzitter van het bestuur van De Drentse Zaak.

Begeleiding en ondersteuning     In het pand aan de Beilerstraat kan men al sinds 2011 terecht voor advies, kennis en inspiratie. Honderden starters en gevestigde ondernemers hebben er in de afgelopen jaren begeleiding bij het ondernemen gekregen en workshops en bijeenkomsten gevolgd.

Bedrijfsverzamelgebouw    Het pand zal in de toekomst fungeren als bedrijfsverzamelgebouw waar ondernemers kantoorruimte kunnen huren en gebruik kunnen maken van gezamenlijke faciliteiten. Ook blijft het mogelijk om vergaderruimtes te huren. Al deze activiteiten worden onder de huidige naam De Drentse Zaak voortgezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.