De Amer Inschrijfdag 2019

Aftrap muziekseizoen De Amer

Het nieuwe muziekseizoen van De Amer barst op zaterdag 17 en zondag 18 augustus traditiegetrouw los met het inschrijfweekend. Iedereen is welkom. De inschrijving voor concerten begint zaterdag om 09.30 uur en zondag om 11.00 uur.

De Amer is een café midden in het kleine Drentse dorpje Amen. Een café waar ruimte is voor muziekliefhebbers. In een kleine intieme zaal verzorgen internationale, nationale en lokale artiesten optredens waarbij je een spelt kunt horen vallen. Het is een plek waar intieme liedjes tot ruige blues klinken, waar wordt gelachen en gehuild. Een plek waar bovenal prachtige muziek ontstaat. En dat al bijna 30 jaren lang.

© aangeleverde foto

Het is de programmeurs ook dit jaar weer gelukt een interessant programma samen te stellen met kwaliteitsmuziek van bekende namen en van nieuwe ontdekkingen. Variërend van blues, rock en blue grass tot singer-songwriters, indie en dit seizoen zelfs jazz. Een greep uit de namen die op de rol staan: Maaike Ouboter, Crossfire Blues Band, Her Majesty, King of the World, Benjamin Herman, Leif de Leeuw, Douwe Bob, Dede Priest, Alex Roeka, De Troebadoers en Bent van Looy.

Het gehele inschrijfweekend is café De Amer open voor het aanschaffen van het nieuwe programmaboekje en het doen van reserveringen. In dit eerste weekend kan reserveren alleen in het café zelf. Na het weekend, vanaf maandag 19 augustus, staat het concertprogramma op de website en kunnen reserveringen per mail of telefoon worden doorgegeven cafedeamer.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.