Menu Sluiten

Dave Warmerdam Band: bluestalent in de Amertuin

De Amer heeft veel succes met een serie Tuinconcerten. Op zaterdag 29 augustus staat de Dave Warmerdam Band op het podium, dat speciaal is gebouwd voor deze optredens in de openlucht.

De formatie van naamgever Dave Warmerdam bestaat uit vijf getalenteerde, jonge muzikanten met een gemeenschappelijke passie: de blues. De band werd opgericht in 2017, maar heeft al een indrukwekkende reeks festivals en optredens afgewerkt.

Foto (c) Aangeleverde foto

Het jaar 2019 was een topjaar voor de Dave Warmerdam Band met veel concerten in binnen- en buitenland. Bovendien werd de Dutch Blues Challenge gewonnen. In januari van dit jaar vertegenwoordigde het vijftal Nederland bij de International Blues Challenge in Memphis, waar de halve finale werd bereikt.

De Dave Warmerdam Band brengt fraaie eigen nummers en geweldige uitvoeringen van bekende bluesclassics. Zangeres Janne Timmer beheerst alle zangregisters. Lekker jazzy of bluesy, subtiel in ‘Sweet Lover’ of stevig uithalend in ‘Proud Mary’.

De band bestaat verder uit Dave Warmerdam (hammond/piano en zang), Sonny Ray van den Berg (gitaar), Lars Hoogland (bas) en Rick van de Voort (drums).

Als gebruikelijk bij de Tuinconcerten van De Amer zijn er twee optredens: om 16.00 uur en om 19.30 uur. De concerten duren een uur plus toegift. Wie er bij wil zijn, kan een mail sturen naar reserveren@cafedeamer.nl. Kijk vooraf wel even op www.cafedeamer.nl om te lezen welke voorwaarden aan het bezoek zijn verbonden.

Voor de agenda:

Tuinconcerten: Dave Warmerdam Band (blues)

Waar: De Amer in Amen (Tuinconcert)

Wanneer: Zaterdag 29 augustus

Aanvang ‘s middags: 16.00 uur

Aanvang ’s avonds: 19.30 uur

Entree: € 25 (incl. twee consumpties)

Reserveren: reserveren@cafedeamer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.