Dansstudio Jan Postema presenteert: De dansvoorstelling “Spotlight!”

o.l.v. Desi Rodriquez

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni presenteert Jan Postema Musicalschool hun eindvoorstelling ‘Spotlight’ in De Kimme, Zuidlaren. De voorstelling, gemaakt door Desi Rodriquez, is vier keer te zien! De jonge docenten weten een mooi en vrolijk verhaal te vangen in een musical voor alle leeftijden.

Foto © Aangeleverde foto

In de show volgen we Lara. Zij is een jong en gedreven meisje met een passie voor muziek. Haar droom is om beroemd te worden, en het liefst zou ze in de voetsporen treden van haar grote idolen ‘De Jennates’! Door hulp van familie en vrienden durft ze die droom na te jagen. Een hele nieuwe wereld gaat voor haar open, de entertainment business! Muziek, fans, feesten, optredens. De wereld ligt ineens aan haar voeten, maar blijkt dit allemaal wel zo leuk te zijn als ze dacht?

De show wordt gespeeld en live gezongen door gedreven spelers van alle leeftijden en is gevuld met vrolijke, mooie muziek onder leiding van onze eigen live band. Een perfecte avond uit voor jong en oud!
Zaterdag 8 juni: 13.30 uur Zondag 9 juni: 13.30 uur
Zaterdag 8 juni: 19.30 uur Zondag 9 juni: 19.30 uur

Kaarten zijn vanaf 19 mei online te koop op www.postema.nl of bij de balie van Jan Postema Fitness Studio, Zeilmakersstraat 43.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.