Menu Sluiten

Dagarrangement Barbizon van het Noorden

Tot en met 22 maart 2020 is in het Drents Museum de tentoonstelling Barbizon van het Noorden te zien. Schilderijen laten de prachtige, Drentse landschappen zien door de ogen van bekende meesters zoals Musch, Mesdag en Van Gogh.

Foto (c) Aangeleverde foto

VVV Assen heeft in samenwerking met Het Drentse Landschap een prachtig arrangement ontwikkeld. Het arrangement is iedere 3e donderdag van de maand op de volgende data; 19 december, 16 januari, 20 februari en 19 maart. Een dagarrangement waarbij u met de bus een route door de provincie rijdt, langs onder andere Balloo, Rolde, Schipborg en Vries waar de schilderijen uit de tentoonstelling geschilderd zijn. Onder leiding van een ervaren gids komt u langs de meest prachtige plekjes en wordt u verteld over de schilders en de unieke locaties. Onderweg stoppen we op een schilderachtige locatie voor koffie met een Drentse lekkernij. Rond de middag komen we terug in Assen waar de lunch bij Grand Café ’t Wapen genuttigd zal worden. Vervolgens kunt u eventueel de tentoonstelling bezoeken, waar op donderdag om 14.00 uur en om 15.00 uur een gratis lezing bij te wonen is.

Voor meer informatie check de website www.ditisassen.nl of www.hetdrentslandschap.nl/activiteiten. Aanmelden kan bij VVV Assen, 0592-243788 of info@vvvassen.nl.

VVV Assen
Marktstraat 8-10
9401 JH Assen
0592 – 243788

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.