Menu Sluiten

DAG VAN LOOD EN OUD IJZER

Al vanaf de oprichting van Assen voor Oekraïne, in 2013, konden we voor onze acties en bijeenkomsten altijd terugvallen op de Maranathakerk. In de afgelopen 7 jaren hebben we veel verschillende activiteiten in en rondom het gebouw mogen organiseren. We zijn de GKV van Assen-West dan ook ontzettend dankbaar voor de geboden ruimte, inzet en steun. Met de verkoop van de Maranathakerk verdwijnt voor ons dan ook een mooie plek om samen te komen. Daarom organiseren we op zaterdag 17 oktober nog 1 keer een ijzersterke actie in de Maranathakerk.

Helaas is er dit jaar geen grote rommelmarkt. En ook het organiseren van een restaurant is Coronatechnisch niet mogelijk. Maar, dit weerhoudt ons niet om iets anders te organiseren. Een nieuwe actie, gericht op oude materialen. Op zaterdag 17 oktober, organiseren we namelijk ‘De dag van lood en oud ijzer’. Op deze dag bent u welkom om allerlei (edel)metalen in te leveren. U kunt hierbij denken aan: ijzer, aluminium, staal, koper, RVS, lood, zink of de oude wasmachine die z’n draai niet meer kan vinden in uw huishouden. 

Foto (c) Aangeleverde foto

Tussen 09.00 uur en 14.00 uur staan de kerkdeuren wagenwijd open voor u en uw metaal. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw metaal te brengen, dan halen we het graag voor u op. Wilt u dat wij uw ijzer komen halen? Vul dan het contactformulier hieronder in, mail naar louisehommes@hotmail.com of bel/app naar 06-30818003 Daarnaast is het ook mogelijk om lege flessen in te leveren!

Kunt u dan alleen maar ‘troep’ naar de kerk brengen? Nee, u kunt ook nog wat ophalen. Zo zal er een kraampje worden ingericht met de typische Oek-spullen die u van ons gewend bent. Denkt u daarbij aan honing, snijplankjes, matrusjka’s en Kniepertjes. Ja, u leest het goed, kniepertjes. Op verzoek en gehoord de redenen bakken we ze weer goudbruin. We willen u vragen om de kniepertjes vooraf te bestellen, zodat wij genoeg tijd hebben om ze te bakken en we zeker weten dat u niet misgrijpt. Uiteraard zijn ze ook op de dag zelf verkrijgbaar bij de stand. Per zakje (10 stuks) zijn de kosten €2,50 Neemt u 3 zakjes af dan betaalt u €6,50. Bestellen kan eenvoudig en snel via de bestelmodule hieronder, door te mailen naar louisehommes@hotmail.com of door te bellen/appen naar 06-30818003 Bestellen kan tot en met 11 oktober.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.