Menu Sluiten

CURSUSSEN BIJ PODIUM ZUIDHAEGE WEER VAN START

In Podium Zuidhaege is het nieuwe seizoen begonnen en gaan alle creatieve cursussen weer van start.  Omdat de ruimtes in het pand goed te ventileren zijn, kunnen naast privélessen en activiteiten voor kleine groepen, ook bands, blaasorkesten en zangkoren beginnen aan hun nieuwe seizoen. Op het gebied van beweging worden er ook weer volop cursussen, workshops en trainingen gegeven. Wel moet er voldoende afstand van elkaar worden gehouden en worden hygiënemaatregelen gehanteerd.

Foto (c) Archief

Vernieuwde website

De website van Podium Zuidhaege is vernieuwd om alle activiteiten in beeld te krijgen bij iedereen in Assen en omstreken die zin heeft om kunstzinnig bezig te gaan het komende seizoen. Het cursusaanbod wordt in de loop van het jaar steeds aangevuld met nieuwe informatie.

Concerten en voorstellingen

Op basis van de vierkante meters in de theater- en concertzalen kunnen voorlopig alleen concerten en voorstellingen worden gegeven tot + 40 personen, afhankelijk van het soort activiteit en de stoelverdeling in de zaal.

Exposities

Dit seizoen zijn er circa 20 exposities te zien. De jaarlijkse expositie van de docenten en cursisten van Beeldrijk Drenthe is de eerste in de reeks, gevolgd door de expositie in het kader van het Middle East Film Festival (voorheen Arab Film Festival). De exposities zijn op werkdagen te bezichtigen van 8:30 – 22:30 uur, op zaterdag tussen 8:30 en17:30 uur en op zondag alleen tijdens evenementen.

Algemeen directeur Poldy Koot: “We zijn blij dat de cultureel ondernemers en de verschillende creatieve organisaties en verenigingen in ons pand hun bezigheden kunnen hervatten. We hebben onze website zo ingericht dat onze docenten en organisaties ook dáár goed uit de verf komen. Gelukkig worden ook al weer bijeenkomsten, voorstellingen en concerten gepland binnen de richtlijnen van het RIVM. De zaal is dan misschien leger dan eerder, maar je kunt tenminste weer iets moois beleven en dat is zó belangrijk! We concentreren ons daarom graag op wat wél kan.”

https://www.podiumzuidhaege.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.