Menu Sluiten

Cultuur in de Tuin deze zomer!

Deze zomer is de Gouverneurstuin weer the place to be voor de hele familie. Kleine akoestische optredens bij het terras van de theekoepel en een beeldende workshop. In de zomerperiode is er elke zaterdagmiddag cultuur in de Gouverneurstuin waar met akoestische muziek en workshops voor kinderen voor een gezellige sfeer gezorgd wordt.

Foto © Aangeleverde foto

De laatste jaren organiseren we in de zomermaanden een cultureel programma in de Gouverneurstuin. Vorig jaar kende het een andere aanpak dan de jaren daarvoor als gevolg van de corona pandemie. Het concept met kleinschalige akoestische muziek in combinatie met vermaak voor kinderen pakte goed uit en dat hebben we dit jaar als basis gebruikt voor de programmering.

Van 10 juli tot en met 11 september kunnen kinderen tussen 14.00 en 17.00 uur hun eigen tiny house bouwen, schilderen, draadsculpturen maken of graffiti leren. En tussen 15.00 en 17.00 uur kun je luisteren en kijken naar optredens van aanstormend talent uit Drenthe afgewisseld met professionele zangers. Denk hierbij aan singer-songwriters die eigen liedjes en covers laten horen.

U bent van harte uitgenodigd om op de zaterdagmiddagen in de tuin te komen genieten van het programma, waarvan u de details kunt vinden op de website https://indetuinassen.nl/evenementen/