Complete metamorfose Albert Heijn Triade

Albert Heijn in winkelcentrum De Triade in Assen sluit zaterdag 16 januari om 15.00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt wordt vervolgens omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. De nadruk ligt in de vernieuwde winkel op vers, lekker en gezond eten. Op dinsdag 2 februari om 11:00 uur gaat de Albert Heijn weer open.

Supermarktmanager Peter Oosterhoff Foto © Albert Heijn/Andries van der Ree *

“Albert Heijn Triade wordt iets kleiner en voelt straks veel knusser en gemoedelijker aan”, zegt supermarktmanager Peter Oosterhoff. “Bovendien wordt de winkel ingericht volgens het allernieuwste concept. Door de nieuwe indeling oogt het geheel modern en overzichtelijk. Ook krijgen we een zeer ruim versaanbod. Tijdens onze sluitingsperiode kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels aan de Rondgang 20 (Kloosterveen), de Scharmbarg 107-109 en de Bremstraat 9 terecht.”

* De foto is gemaakt in een lege winkel zonder medewerkers en klanten en op minimaal anderhalve meter afstand. Hierdoor hebben we de supermarktmanager zonder mondkapje kunnen fotograferen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.