Menu Sluiten

Cindy Vorselman-Derksen voert lijst PvdA Assen aan

De leden van de PvdA Assen hebben Cindy Vorselman-Derksen gekozen als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Zij is op dit moment fractievoorzitter van de gemeenteraadsfractie. Nieuwkomers Willard Bouwmeester en Omar Saleh Omar completeren de top drie van de kandidatenlijst.

Voorzitter Vincent Slagt is blij dat Vorselman de sociaaldemocratische kar gaat trekken. “Wij waarderen haar grote inzet, dossierkennis en politieke ervaring. Ze strijdt dagelijks voor een eerlijker en rechtvaardiger Assen.” Op plek 2, 3 en 4 staan nieuwkomers waarin de leden veel vertrouwen hebben, aldus Slagt. Het gaat om de plekken 2, 3 en 4 op de kandidatenlijst. Daar staan Bouwmeester, Omar en Bakker. “Het zijn jonge, bevlogen mensen. Zij staan te popelen om het sociaaldemocratische geluid in Assen te laten horen.” Daarna volgen PvdA’ers met veel ervaring bij de vakbond en het sociaal domein: Geert-Jan van Halen en Wiebe Hilboezen.

Nieuwe generatie     Vorselman is trots op haar benoeming en kijkt uit naar de samenwerking met de andere kandidaten op de lijst. “De nieuwe generatie PvdA raadsleden dient zich aan. Blij om deze groep enthousiaste mensen te mogen ondersteunen in hun start in het mooie bestaan van gemeenteraadslid.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.