Menu Sluiten

Brandweer en Espria Ledenvereniging geven webinar ‘geWoon veilig’

Espria Ledenvereniging en de brandweer organiseren op dinsdag 11 mei om 14.00 uur het webinar geWoon veilig. Annet Hulshof en Carry Seidel van de brandweer en Marlon de Haan van de ledenvereniging vertellen waar het grootste brandgevaar in huis zit en hoe je brand kunt voorkomen. In de live chat kunnen kijkers al hun vragen over brandveiligheid stellen. Deze worden direct beantwoord door de deskundigen. Meedoen is gratis en kan via de computer, laptop, tablet of smartphone.

Het risico op brand wordt vaak onderschat. Veel mensen hebben geen rookmelders. Toch maakt 1 op de 65 personen in zijn of haar leven wel eens een brand mee. Dat komt, doordat mensen niet weten dat je ook zónder vuur brand kunt veroorzaken. Er is alleen zuurstof, hitte en brandbaar materiaal voor nodig.

Foto © Aangeleverde foto

Voorkom brand

Gelukkig kun je veel doen om brand te voorkomen. Dat begint bij een goede voorbereiding. In het webinar leggen Annet Hulshof en Carry Seidel uit waar in huis het gevaar zit, hoe je brand zoveel mogelijk kunt voorkomen, hoe je weet of er brand is én wat je het beste kunt doen bij brand. Iedereen die een vraag heeft, kan deze stellen in de live chat. De brandweer en ledenvereniging beantwoorden deze direct!

Aanmelden

Het webinar is dinsdag 11 mei om 14.00 uur. Iedereen kan gratis meedoen.
Aanmelden is eenvoudig en kan via ledenvereniging.nl/gewoon-veilig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.