Bomvol kinderprogramma tijdens Hobby Event

1 t/m 3 maart in Expo Assen

Ben je op zoek naar een leuk en gezellig uitstapje met het hele gezin? Neem dan van 1 t/m 3 maart een kijkje bij Hobby Event in Expo Assen. Op een oppervlakte van 10.000 vierkante meter vind je hier de meest uiteenlopende hobby’s en activiteiten voor jong en oud. Hobby Event staat bomvol leuke activiteiten voor kinderen.Gamen, acteren, knutselen, lego, cupcakes versieren, ze zullen tijd te kort komen om alles te doen en te zien. 

Foto © Aangeleverde foto

Workshops en games
Voor kinderen is er van alles te beleven tijdens Hobby Event. Ze kunnen circus- en acteerworkshops volgen en zelfs meespelen in een echte voorstelling. Er zijn diverse games (o.a. Pong, Fortnite en Tetris) waarmee de bezoekertjes het op kunnen nemen tegen andere kinderen of papa of mama! Wie daagt wie uit?! Of laat ze lekker de rockster uithangen met Guitar Hero!

Bouwen en knutselen
Kinderen kunnen een zandtekening maken en cup cakes versieren hun creativiteit prima kwijt tijdens het evenement. En als ze eenmaal bezig zijn met het maken van een LEGO bouwwerk zit er voor papa en mama niets anders op dan wachten tot ze klaar zijn want daar zijn ook nog leuke prijzen mee te winnen. Daarnaast zijn er op het evenement heel veel knutsel kraampjes te vinden die ook bij kinderen goed in de smaak zullen vallen.

Op zaterdag is er op diverse tijden een Vlooientheater te zien waarbij ook geknutseld kan worden en op zondag staan er voorstellingen van een schimmentheater op het programma. Het complete  programma met voorstellingen is te vinden op www.hobbyevent.nl.

Hobby Event is geopend op vrijdag 1 t/m zondag 3 maart van 10.00 – 17.00 uur. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.hobbyevent.nl. Koop je kaartje online met korting!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.