Menu Sluiten

Boekpresentatie door Marcel Möring bij Vanderveen

ZATERDAG 14 DECEMBER

De combi Marcel Möring & Assen/Drenthe staat garant voor intrigerende romans. Zijn trilogie Dis – Louteringsberg – Eden, met Assen/Drenthe als literair decor, geldt als klassieker in de Nederlandse schrijfkunst. Ook de nieuwe roman van Marcel Möring, ‘Amen’, speelt zich af in Drenthe.

Tijdens de lunchvoordracht ‘Kadetje Cultuur’ op zaterdag 14 december zal de gelauwerde auteur deze nieuwe roman presenteren en signeren bij Warenhuis Vanderveen te Assen (Buningzaal, 12.00 – 14.00 uur).

Foto (c) Aangeleverde foto

Uitgever De Bezige Bij over het boek: ‘Zo gaat het, het begin van het einde, het einde van het begin, het einde van het einde. Je hebt gekeken, je hebt geluisterd, je hebt gezien en gehoord en nu, zomaar op een vrijdagavond in mei, is hier de apocalyps.’ Samuel Hagenau werkt als archeoloog op het terrein van Kamp Westerbork. Op de dag waarop zijn ex-vrouw meldt dat ze haar laatste spullen komt ophalen, wandelt hij het bos in om zijn gedachten te ordenen. De opmerkelijke vondst werpt hem nog dieper terug op de vraag op wie hij was en wie hij is. ‘Amen’ is een doordringende roman over de ongrijpbaarheid van de liefde.

Aanmelden voor dit Kadetje Cultuur kan door te mailen naar kadetjecultuur@vanderveen.nl, of door langs te gaan bij Vanderveens boekenafdeling Bruna. De kosten van de voordracht plus lunch bedragen € 14,50 per deelnemer, t.z.t. af te rekenen bij het Kadetje Cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.