Binnenstad van Assen wordt overspoeld met pups van de stadshond Mannes

Binnenstadsorganisatie Vaart in Assen (ViA) organiseert vanaf woensdag 14 tot en met maandag 26 april de eerste Mannes Oranjespelen voor kinderen. Een leuke speelroute door de binnenstad van Assen die langs de Pups van Mannes gaat. De route is gratis en op ieder moment en zelfstandig te lopen.

Gele pootjes     Volg de gele pootjes van de pups langs de tien opdrachten op de Oranjespelen kaart. Maak de opdrachten en doe de speelkaart in de brievenbus bij de VVV aan de Markstraat 8 en je maakt kans op 1 van de 3 cadeaupakketten ter waarde van €100,-.

Sportieve, leuke opdrachten     Mannes is momenteel even naar de dierenarts en de pups hebben hun kans gegrepen, ze zijn de binnenstad in gerend! In de binnenstad ligt een heel parcours met de pups van Mannes dat bestaat uit allerlei sportieve en leuke opdrachten. Dit stimuleert dat kinderen meer bewegen en maakt van de binnenstad ook voor de kinderen een leuke attractie.

Routekaart     Speciaal vanwege Koningsdag hebben we de Mannes Oranjespelen kaart ontwikkeld. Een kaart met een route langs de pups van Mannes en tien opdrachten die je kan uitvoeren. Langs de route hebben we ook nog gezorgd voor een aantal Oranje aanbiedingen. Op vertoon van de speelkaart kan je hiervan gebruik maken. Check wel even de voorwaarden en openingstijden van de ondernemers.

De actie is een samenwerking van Vaart in Assen, Mercurius Centrum, De Triade, Warenhuis Vanderveen en DNK. De Mannes Oranjespelen kaart is via click en collect te verkrijgen bij de VVV Assen aan de Marktstraat 8 of te downloaden op www.ditisassen.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.