Menu Sluiten

Binnenkort soul-jazz en blues in café De Amer

In het weekend van 16 en 17 oktober is er soul-jazz en blues in café De Amer. Zaterdag 16 oktober is er soul-jazz: dan spelen Montis, Goudsmit & Directie. Zondag 17 oktober geeft de Belgische bluesmuzikant Guy Verlinde een concert in De Amer.

Soul-jazz:  Montis, Goudsmit & Directie Foto © Aangeleverde foto

Soul-jazz
Zaterdagavond 16 oktober spelen Montis, Goudsmit & Directie in café De Amer in Amen. Een combi van drie muzikanten die soul-jazz spelen. Ze spelen klassiekers van Grant Green, The Meters en John Scofield en deze worden afgewisseld met eigen composities en jams.

Blues
Zondagmiddag 17 oktober geeft de bekende Belgische bluesmuzikant Guy Verlinde een concert in café De Amer. Naast hem staat Olivier Vander Bauwede op het podium. Het duo brengt akoestische luisterliedjes. Naast de blues speelt hij ook Americana en hij is zowel singer als songwriter. Olivier Vander Bauwede is één van de nieuwe lichting Gentse bluesmuzikanten. Hij gaat heel wat verder dan de traditionele blueslicks. Tijdens dit concert ligt de focus op de songs van Verlinde’s laatste album “Standing in the Light of a brand new Day’.

Agenda:

Zaterdag 16 oktober
Montis, Goudsmit & Directie
Café De Amer, Amen 20, Amen
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 25,00 incl. 2 consumpties

Zondag 17 oktober
Guy Verlinde
Café De Amer, Amen 20, Amen
Aanvang 14.00 uur
Entree € 25,00 incl. 2 consumpties

Reserveren voor beide dagen kan via de website van De Amer: www.cafedeamer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.