Menu Sluiten

Bike-in van TFC ‘t KAMRAD op dinsdag 16 juni 2020

In verband met de voortdurende coronacrisis organiseert de Asser Toer Fiets Club (TFC) ‘t KAMRAD dinsdag 16 juni a.s. voor de clubleden een Bike-in:

Bike-in ‘t Kamrad – Geen fietstocht, wel even elkaar ontmoeten.

Datum: dinsdag 16 juni.

Tijdstip: 18.30 uur – 19.30 uur.

Locatie: Parkeerterrein Stadsbroek nabij het Wielerhome, Stadsbroek 11-A, 9405 BK Assen.

We blijven op 1,5 meter afstand van elkaar.

De laatste dinsdagavondtrainingstocht werd gereden op 10 september 2019.
Foto (c) TFC ‘t Kamrad

TFC ’t Kamrad is een actieve fietsclub met circa 350 leden uit Assen en wijde omgeving. Wij richten ons zowel op de toerfietser op de weg (race) als op de mountainbiker (MTB).

Elk jaar is er een uitgebreid activiteitenprogramma met gedurende het hele jaar gezamenlijke (interval)trainingen, trainingstochten en clubtoertochten.

Vanaf april tot september zijn er elke dinsdagavond vanaf Sportpark Stadsbroek trainingstochten. Daarbij worden meerdere groepen gevormd met verschillende afstanden en rijsnelheden.

Vanaf 16 maart jl. is het door de coronamaatregelen niet meer mogelijk geweest om gezamenlijke trainingen en clubtoertochten te organiseren. Om de conditie op peil te houden, blijven veel fietsers wel trainen via solotochten.

We verwachten niet dat op korte termijn de maatregelen dermate worden versoepeld, dat we de gezamenlijke trainingen en toertochten kunnen hervatten.

Daarom is gekozen voor de Bike-in op 16 juni. Uiteraard worden alle coronamaatregelen in acht genomen. De locatie ter plaatse is zodanig ingericht dat we op 1,5 m afstand van elkaar blijven.

Even elkaar weer ontmoeten, want de contacten tussen de leden zijn de laatste maanden natuurlijk wel wat minder geweest zonder gezamenlijke activiteiten. Alle aanwezige leden ontvangen een goed gevulde goodiebag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.