Ben jij prettig gestoord? Kom The Mind F Factory testen!

Yankee Doodle staat nooit stil. Het Food & Fun Restaurant heeft binnen enkele jaren maar liefst 4 Escape Rooms weten te bouwen. ‘Maar dit is niet genoeg voor onze gasten’ vertelt eigenaar Gunhar Koops. ‘We willen onze gasten blijven vermaken, maar wanneer je een Escape Room één keer hebt gespeeld, ben je eigenlijk alweer toe aan een nieuwe uitdaging’.

Daarom is het bedrijf op dit moment bezig een nieuwe Escape Room te realiseren. ‘Voordat deze Escape Room open gaat voor het grote publiek, willen we hem eerst goed testen’.

Foto © Aangeleverde foto

Save the World wordt vervangen.
Alle Escape Rooms hebben hun eigen thema en moeilijkheidsgraad. Ook zijn er speciale Kinder Escape Rooms die door alle leeftijden gespeeld kunnen worden. ‘Dit is een leuk uitje voor het hele gezin, maar ook heel erg leuk voor kinderfeestjes’. Bij Save the World was het de bedoeling dat je binnen 60 minuten de wereld moest redden voor de snode plannen van President Tromp. ‘Deze Escape Room hebben we nou twee jaar en is door duizenden gasten gespeeld’. Ondanks de positieve reacties is het tijd deze te vervangen voor een nog veel leukere Escape Room’.

The Mind F Factory
The Mind F Factory is een Escape Room die je 60 minuten lang de raarste dingen laat zien en beleven. Je moet als team goed kunnen samenwerken en op elkaar ingespeeld zijn. Anders kunnen het 60 hele zware minuten worden. ‘Net als in het televisieprogramma, worden je hersenen continu op de proef gesteld en net wanneer jij denkt het bij het juiste eind te hebben, kan je er nog wel eens naast zitten en je verstand verliezen in deze fabriek. Op een leuke manier natuurlijk, want we zijn en blijven een Funrestaurant’.

Testers
Wil jij deze Escape Room komen testen? Dat kan helemaal gratis en voor niets! ‘Voor ons is het wel belangrijk om te weten wat jullie ‘Escape niveau’ is op een schaal van 1 tot 10. Deze Escape Room moet namelijk zowel toegankelijk zijn voor ervaren als onervaren Escapers.’

Opgave
Je team opgeven kan heel gemakkelijk via https://www.yankeedoodle.nl/the-mind-f-factory en dient vóór dinsdag 4 juni gedaan te zijn. De teams die zijn geselecteerd krijgen een mailtje met een uitnodiging. Heb jij je wel ingeschreven, maar ben je niet uitgenodigd om te komen testen? Dan ontvang je een leuke kortingscoupon voor de nieuwe Escape Room die een maand lang geldig is.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.