Menu Sluiten

Ben je werkzoekend? Solliciteer zonder brieven en moeilijke procedures!

Wil je werken in de horeca? Zonder brieven schrijven en afwachten of je op gesprek mag? Op woensdag 29 januari kun je bij Restaurant Apricot solliciteren. Je hoeft alleen maar te komen! (Neem wel even je CV mee).

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Armen Wartanjan van Restaurant Apricot laat je kennis maken met zijn bedrijf en vertelt hoe het is om daar te werken. Iedereen krijgt een kans om zichzelf voor te stellen en wellicht scoor jij een top baan (met opleiding) bij één van de beste restaurants van Assen.

Foto (c) Aangeleverde foto

Van 12.50 tot 13.00 is de inloop met een kop koffie. Armen Wartanjan presenteert zijn bedrijf en vervolgens volgt een toelichting op het programma van die middag. De beschikbare functie gaat om een fulltime functie (met een MBO opleiding). Restaurant Apricot gaat binnenkort uitbreiden; deze functie heeft groeiperspectief.

Restaurant Apricot is een klein, intiem en sfeervol restaurant in de binnenstad van Assen. De gasten genieten hier een avond van de gastvrijheid, de zeer persoonlijke bediening. Het gevoel van thuis voelen, verwend worden en genieten zijn daarbij kenmerkend. Het restaurant is kleinschalig en dat zorgt voor een intieme en warme sfeer. De toch iets eigenzinnige inrichting, het comfortabele meubilair en de uiterst vriendelijke bediening bieden de gasten de gelegenheid om van een heerlijk diner te genieten.

Sollicitanten dienen zich aan te melden via email: pascal@petriwerkt.nl. Je wordt verwacht aan de Singelpassage 11a, 9401 JB, Assen. Tot dan?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.