Menu Sluiten

Bartje viert zijn verjaardag ‘corona-proof’

Op zaterdag 5 september viert Assen de verjaardag van Bartje. Ook dit jaar laten binnenstadorganisatie Vaart in Assen, winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum deze gebeurtenis in de binnenstad natuurlijk niet ongemerkt aan zich voorbijgaan. Wie jarig is trakteert!

Cadeaus uitdelen     Bartje bidt nog steeds niet veur Brune Bonen maar wil wel zijn verjaardag in de binnenstad Assen vieren. Omdat hij op dit moment geen groots feest kan geven heeft hij besloten om cadeaus uit te gaan delen. Bartje heeft 1000 cadeaus en daarom heeft hij zijn broertjes ook opgetrommeld om hem te helpen.

Rugzakje     Tussen 12.00 en 16.00 uur lopen ze in de binnenstad Assen, winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum rond. Ze delen aan alle kinderen een superleuk rugzakje uit met daarin lekkers, leuks en fijne aanbiedingen van diverse lokale ondernemers. Natuurlijk ontbreekt ook de feestmuziek niet!

Maak een foto    Winactie: maak kans op € 50,- gratis speelgoed. Bartje was dol op spelletjes en trakteert daarom nog op een leuke winactie! Wat moet je hiervoor doen? Maak een foto met Bartjes tas, zet deze foto op jouw Instagramaccount met de hashtag #bartjesverjaardag2020 en tag @ditisassen, @mercuriuscentrum en @winkelcentrumdetriade. De 2 winnaars met de leukste foto’s winnen € 50,- gratis speelgoed. Dus alle reden om op 5 september naar de binnenstad te komen en Bartjes verjaardag mee te vieren!

Corona-proof     Het verjaardagsfeest is een samenwerking van binnenstadorganisatie Vaart in Assen, winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum, maar wordt uiteraard wel gevierd met in achtneming van de coronaregels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.