Menu Sluiten

Auditie Brandstof TDI Vooropleiding Theater & Productiehuis

Denk je er wel eens over na om acteur, schrijver, cabaretier, of theatermaker te worden? Voor jongeren uit Noordoost-Nederland tussen de 14 en 19 jaar heeft Garage TDI het spelersensemble van Brandstof TDI Vooropleiding Theater & Productiehuis.

Gedurende het jaar maakt het ensemble diverse producties. De spelers krijgen lessen verdieping in spel en als je wilt word je begeleid in het maken van eigen performances. De komende auditie is zondag 27 september van 10.00-18.00 uur in de Werkplaats Havenkwartier, de thuisbasis van Garage TDI, in Assen. Word je aangenomen, dan start jouw theaterseizoen bij Brandstof TDI nog dezelfde maand met diverse leuke theateractiviteiten.

Feest’ van Brandstof TDI  –Foto (c) Hesterliena Wolthuis

Brandstof TDI Vooropleiding Theater & Productiehuis maakt ieder jaar verschillende voorstellingen die spelen op festivals, in zalen en op bijzondere locaties. Er wordt gewerkt in blokken en projecten tijdens de weekenden en schoolvakanties. Naast het spelen van producties is er binnen de vooropleiding ook aandacht voor verdieping door middel van lessen, masterclasses en het ondergaan van theaterexperimenten, allemaal begeleidt door professionals uit het vak. In de zomer is er een trainingsweek, waarbij lessen, experimenten en het spelen van voorstellingen gecombineerd wordt met een week lang kamperen.

Tijdens de auditie wordt door middel van een workshopdag gekeken naar het basisniveau, de coachbaarheid en de creativiteit en eigenheid van de deelnemers. Meedoen kan door een motivatiemail te sturen naar roos-en-sophie@garagetdi.nl voor 24 september 2020, waarin je vertelt wie je bent, waar jij jeuk van krijgt om theater over te maken, welke persoon jou inspireert en waarom jij wil deelnemen aan de vooropleiding theater van Garage TDI. Kosten voor de workshopdag zijn € 10.

Sinds 2017 ontvangt Brandstof TDI de landelijke rijksbijdrage voor talentontwikkeling. Brandstof TDI is onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI. Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is. Kijk op www.garagetdi.nl voor meer informatie.

Auditie
Wanneer: 27 september 10.00-18.00 uur
Waar: Werkplaats Havenkwartier (Garage TDI), Industrieweg 8 Assen
Voor wie: Jongeren tussen 14 en 19 jaar uit Noordoost-Nederland
Kosten: € 10,00
Info en aanmelden: roos-en-sophie@garagetdi.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.