Menu Sluiten

Asser Midnightwalk vindt in september weer plaats

De Rotaryclub Assen-Noord organiseert op vrijdagavond 10 september voor de twaalfde keer de Asser Midnightwalk. ”Goede hoop dat het dit jaar weer lukt.”

Foto © RTV Drenthe

Door: Romy Posthumus

De wandeling vond vorig jaar op een andere manier plaats dan normaal. Vanwege corona werd er niet een wandelroute gelopen met duizenden mensen. In plaats daarvan verkocht de Rotaryclub speldjes met daarop de tekst ‘Midnightwalk 2020’. Dit leverde in totaal 15.000 euro op voor de bestrijding van kinderarmoede in Assen.

Maatregelen

Dit jaar gaat de wandeling waarschijnlijk wel door. Maar het coronavirus is nog niet weg. “Het kan daarom zijn dat de Midnightwalk wat aangepast moet worden aan de dan geldende voorschriften”, waarschuwt de organisatie.

Ook dit jaar gaat de opbrengst van de Midnightwalk naar de bestrijding van kinderarmoede. Het inschrijfgeld van deelnemers gaat naar het goede doel toe. De organisatiekosten worden door sponsoren opgebracht.

De start van de tocht is om 21.30 uur op het vernieuwde Koopmansplein. De finish is in het centrum van Assen. Inschrijven kan op www.midnightwalkassen.nl of op de avond zelf vanaf 19:30 op het Koopmansplein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.