Menu Sluiten

Asser Binnenstad vol actie door online modeshow en vroege vogel actie, dus kijken en kopen!

Binnenstadsorganisatie Vaart in Assen heeft in samenwerking met Koninklijke Horeca Assen, MKB Retail Assen en DNK een online modeshow georganiseerd. De beelden hiervan worden vanaf vrijdag 21 mei uitgezonden via Spot TV Assen, Omroep Assen, de website van Dit is Assen en diverse Youtube en social mediakanalen. En aansluitend is er op zaterdag 22 mei een vroege vogel actie in de binnenstad van Assen.

Vroege vogel actie     Bezoek je op deze zaterdag voor 11 uur een van de deelnemende zaken, dan kan je iets extra’s van deze ondernemers verwachten! Zaken die deelnemen aan de Vroege Vogel Actie zijn te herkennen aan de poster op de ramen waarop zij hun aanbieding, actie en eventuele aangepaste openingstijden, sommige zaken zijn al om 07.00 uur open, bekendmaken. Dus het is kijken en kopen geblazen in de binnenstad van Assen!

Online modeshow     Eerst vrijdag de online modeshow kijken en dan zaterdag 22 mei allemaal vroeg uit de veren om de nieuwste kleding, schoenen, brillen en accessoires te kopen en andere mooie aanbiedingen te scoren! De online modeshow geeft een impressie van de nieuwste zomermode die bij twintig deelnemende winkels in de binnenstad is te verkrijgen. De show is gehost en opgenomen in en door DNK. Onder de modellen zijn medewerkers uit de winkels, de horeca en ook onze eigen burgemeester en het team van Vaart in Assen lopen over de rode loper. Presentator Peter van der Linde van DNK, “Prachtig, wat een energie geeft dit! Samen met alle mensen hebben we er een professionele show van gemaakt. En complimenten voor de modellen, knap gedaan. Volgend jaar weer, alleen dan de zaal vol publiek!”

Rustiger momenten    Binnenstadsregisseur Kjeld Vosjan, “Het idee van de online modeshow was al in Coronatijd ontstaan, Jitse Snoeijng van Van Uffelen bracht het in onze wekelijkse denktank in. DNK heeft het vervolgens mooi opgepakt en er een feestje van gemaakt. Maar het blijft niet alleen bij kijken, zaterdagochtend hebben we de vroege vogel actie gepland. Doel van deze actie is om de overwegend rustige zaterdagochtend in het kader van spreiding van de drukte onder de aandacht te brengen. En we zijn natuurlijk blij dat we weer bezoekers kunnen ontvangen en willen hen, vooral op de rustigere momenten, bedanken en belonen voor hun bezoek. Je kan dan mooie aanbiedingen en acties scoren en ook een aantal horecazaken doet mee voor een vroege koffie of ontbijt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.