Menu Sluiten

Assen geeft Ruimte aan inwoners en toeristen

Op woensdag 8 juli start de nieuwe zomercampagne in Assen: Assen geeft Ruimte. De nieuwe campagne heeft als doel om inwoners van Assen en toeristen te attenderen op een gastvrij en verrassend zomeraanbod in de veilige en aangename binnenstad Assen. Een binnenstad waar ruimte is om samen te genieten van alles wat Assen biedt.

Grootse campagne     Deze promotiecampagne wordt groots opgepakt met promotievideo’s, online en outdoor campagnes. Ook is er een stadsspeurtocht ontwikkeld voor het hele gezin met de highlights van de binnenstad. Deze wordt in en rondom Assen verspreid. Op de website www.assengeeftruimte.nl komen tips, informatie en inspiratie te staan voor een veilig en aangenaam bezoek aan de binnenstad van Assen. De campagne loopt tot 1 september.

Stappenplan     In de eerste weken van de coronacrisis heeft Vaart in Assen door middel van het anderhalve meter stappenplan hard gewerkt om de binnenstad veilig en aangenaam te maken. Er zijn op verschillende plekken mobiele handwasunits neergezet en er zijn looproutes gecreëerd. Er worden gastdames en -heren ingezet om op een gastvrije manier alle maatregelen te communiceren naar de bezoekers. De gastdames en –heren blijven de komende tijd bezoekers van Assen welkom heten.

Initiatieven aanmelden     Ondernemers en initiatiefnemers uit Assen kunnen zomeractiviteiten aanmelden via www.assengeeftruimte.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.