Menu Sluiten

Annerboscross 2e wedstrijd in Rabocup Assen Noord-Drenthe

Op 22 maart a.s. zal het Kniphorstbos het strijdtoneel zijn van de 2e wedstrijd in het Loopcircuit van de Rabocup Assen Noord Drenthe n.l. de Annerboscross.

Om 14.30 uur zullen de atleten worden weggeschoten door burgemeester Anno Wietze Hiemstra voor hun 5 of 10 km wedstrijd, welke beide meetellen voor het klassement van de Rabocup. Kosten bij voorinschrijving zijn 7,50 euro en op de dag zelf kun je je vanaf 12.30 uur tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd inschrijven en dan zijn de kosten 9 euro.

Foto (c) Aangeleverde foto

Ook aan de kinderen is gedacht en na het succes van vorig jaar zal er voor de kids weer een obstacle run worden georganiseerd. Onder het motto “Iedereen is een winnaar” is het gewoon leuk om lekker met elkaar buiten in beweging te zijn. Om 13.00 uur zal groep 1 en 2 starten. Om 13.20 uur groep 3,4 en 5 en om 13.40 uur zullen de oudste kinderen van groep 6,7 en 8 beginnen aan hun race.

Inschrijven voor de obstacle run is niet nodig. Je kunt je minimaal 15 minuten voor aanvang van je groep melden en deelname aan de obstacle run is gratis.

Start en finish voor zowel de Rabocup als de obstacle run is zwembad de Borghoorns, Ronkelskamp 40 te Annen.

Dorpsgenoten, vrienden en familieleden die hun favorieten willen aanmoedigen zijn ook van harte welkom.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.rabocupassennoorddrenthe.nl of www.annerboscross.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.