Menu Sluiten

Allerlei activiteiten deze zomer in buurt De Schulp

De komende weken kunt u alle dagen starten voor een fietspuzzeltocht vanaf huis van de buurt De Schulp. Vertrek op eigen gelegenheid maandag t/m donderdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Vrijdag voor 10.00 uur. Start met koffie en cake. Bij terugkomst krijgt u soep met stokbrood, kosten € 7,50 p.p. (en maak kans op een lekkere taart!).

Foto (c) Aangeleverde foto

Dit arrangement is er ook voor jeu de boules, gezellig samen met een ander koppel een spel spelen en dan even natafelen op ons terras.

Ook hebben we een struikelstenentocht door Assen-Oost. Loop of fiets de route met de informatie, die u van ons mee krijgt. U leest dan het hele verhaal van de betrokkenen achter de bewuste huizen.

Woensdagavond 17 juni organiseren we een BINGO.avond! Maximaal 30 personen, inloop vanaf 19.15 uur. Het kost u € 7,50. Vormt u één gezin of stel, dan mag u aan dezelfde tafel zitten. Alles is verder vanzelfsprekend coronaproof. Al deze activiteiten moet u wel even reserveren i.v.m. de coronaregels via deschulp@home.nl of telefonisch 0592-313155.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.