Menu Sluiten

Albert Heijn Triade weer open

Na een ingrijpende verbouwing ging vandaag de Albert Heijn in winkelcentrum De Triade in Assen weer open. De supermarkt heeft nu het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel uitgebreider assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat snel; er zijn maar liefst dertien zelfscankassa’s.

Supermarktmanager Peter Oosterhoff en zijn assistent Erwin van Rijnberk knipten het lint door en heropenden zo officieel de winkel. “Alles, van vloer tot en met plafond, is gloednieuw. Het ziet er mooi en eigentijds uit. De afdelingen zijn overzichtelijk ingericht, je ziet snel waar iets staat. De eerste reacties van klanten zijn erg positief. We krijgen veel complimenten”, aldus de supermarktmanager.

Foto © Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Vers

Op het versplein word je meteen verrast met een wereld van verse groente en fruit. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er gemakkelijker dan ooit, mede dankzij een gevarieerd assortiment maaltijdsalades en verspakketten. Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers brood uit de ovens. Je vindt er ook lekkere taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, noten, olijven en andere borrelhapjes. Bovendien zijn er nu ook vers in de winkel gegrilde lekkernijen zoals kippenvleugels en gehaktballetjes.

Innovaties

Albert Heijn Triade is nu ook duurzamer. Door een nieuwe installatie die warmte terugwint, wordt er geen gas meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. Ook is er overal led-verlichting. Er zijn er veel digitale vernieuwingen zoals de komst van dertien zelfscankassa’s en elektronische prijskaarten. Op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. Door de hele supermarkt hangen grote beeldschermen. “Die geven informatie over lekkere seizoensproducten en bieden verrassende recepten”, zegt Peter Oosterhoff. “Daarmee willen we onze klanten nog meer inspireren.”

Albert Heijn aan de Triade 14 in Assen is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en op zondag van 9:00 tot 18:00 uur. Vanwege de avondklok sluit de winkel maandag tot en met zaterdag tijdelijk om 20:45 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.