Afscheidswedstrijd bij ACV voor Eleveld, Sankoh en De Vries met bekende namen

ACV neemt op dinsdag 18 juni via een speciale wedstrijd afscheid van drie spelers met een even lange als fraaie staat van dienst. Erik Eleveld (36), Gibril Sankoh (36) en Guus de Vries (37) gaan stoppen en ACV wilde dat niet geruisloos voorbij laten gaan.

In overleg met het drietal zijn spelers uitgenodigd met wie zij in het verleden samen hebben gevoetbald. Dat heeft namen opgeleverd die bij velen herinneringen zullen oproepen.

Foto © Aangeleverde foto

Neem alleen al de naam van de coach: Ron Jans, ooit trainer van ACV. De volgende spelers hebben toegezegd op 18 juni (aanvang 19.30 uur) in het veld te verschijnen: Antoine van der Linden, Danny Buijs, Sander van Gessel, Paul Matthijs, Bas Roorda, Barry Ditewig, Erwin Buurmeijer, Melchior Schoenmakers, Hugo Alves, Jannes Wolters, Hendrik Oosting, Berend Oosting, Patrick Lip, Armand MacAndrew, Haaije Feenstra, Bas Hooiveld, Jan Hooiveld, Theo Gennissen, Kevin Mooibroek en Robert Fik. Ook zijn er oud-collega’s aanwezig die het veld niet kunnen betreden in verband met blessures. Zo zullen Arnold Kruiswijk, Paul Weerman en Marcel Seip de uitzwaaiwedstrijd bijwonen. De komende weken worden mogelijk nog spelers aan de lijst toegevoegd.
De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Stefan Aalders uit Assen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.