ACV wil sterke lijn graag doortrekken

Voor ACV staat er zaterdag een thuiswedstrijd tegen Berkum op het programma.  De ploeg uit Zwolle bezet de achtste plaats op de ranglijst van de Hoofdklasse B zaterdag. ACV is de  nummer drie met vier punten achterstand op koploper Staphorst.

Afgelopen  zaterdag speelden beide ploegen een bekerwedstrijd tegen een derdeklasser. ACV won in het District Noord met 7-1 van SVV ’04 en Berkum was in Oost met 7-0 te sterk voor Loenermark.

Foto (c) Aangeleverde foto

Wat deze uitslagen betreft ontliepen de teams elkaar dus weinig. Eerder dit seizoen won ACV de uitwedstrijd tegen Berkum via doelpunten van Ezra Schrijver en Arjen Hagenauw, terwijl doelman Morten Otto niet werd gepasseerd.

Toch is Berkum niet te onderschatten. Het heeft in de broers Chris en Marc van der Meulen en de snelle Johnsen Bacuna spelers die elk moment kunnen toeslaan.

ACV kan niettemin vertrouwen plukken uit het feit dat er na de winterstop louter overwinningen werden geboekt. De zege in de bekerwedstrijd werd vooraf gegaan door vijf maal winst in de competitie. Die lijn wil ACV zaterdag uiteraard graag doortrekken. Staphorst deed in de puntenstrijd overigens hetzelfde, maar werd voor de beker al vroeg uitgeschakeld door Noordscheschut.

ACV-Berkum begint zaterdag om 14.30 uur op het Catawiki Sportpark in het Stadsbroek. Scheidsrechter is de heer M.L. Germs uit Wilnis.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.