Menu Sluiten

ACV tegen HSV Hoek op jacht naar eerste treffer en de winst

ACV streeft zaterdag in de thuiswedstrijd tegen HSV Hoek twee doelen na. Na drie competitiewedstrijden in de Derde Divisie zaterdag wacht de ploeg van trainer Fred de Boer nog op de eerste treffer en de eerste overwinning. Om te winnen zal er dus in elk geval gescoord moeten worden. Via twee keer 0-0 heeft ACV twee punten vergaard, evenveel als HSV Hoek dat echter al wel twee doelpunten heeft gemaakt.

Foto (c) Aangeleverde foto

De tegenstander moet zaterdag een fikse reis maken om in Assen te kunnen voetballen. De club komt uit Hoek, dat in Zeeuws-Vlaanderen ligt en tot de gemeente Terneuzen behoort. Later dit seizoen moet ACV uiteraard dezelfde afstand overbruggen.

Bij HSV Hoek spelen twee Belgen een hoofdrol. Trainer is de 43-jarige Lieven Gevaert en Rik Impens was het afgelopen seizoen topscorer met 15 doelpunten. HSV Hoek sloot de voortijdig afgebroken competitie in de Derde Divisie zaterdag af met een zesde plaats.

ACV-HSV Hoek begint zaterdag om 14.30 uur op het Catawiki Sportpark in het Stadsbroek. Wie de wedstrijd wil bezoeken, dient zich vooraf aan te melden via de site van ACV: acvassen.nl. Een maatregel die uiteraard te maken heeft met het nog volop actieve coronavirus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.