ABBA Tribute komt met avondvullende show terug naar Zeegse

Na het grote succes van vorig jaar komt op zaterdag 16 november 2019 ABBA Tribute terug naar Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen te Zeegse.

Met optredens door heel Europa en popbladen waarin ze verkozen worden tot ‘De beste ABBA Tributeband van Europa’ zijn wij zeer trots op de komst van deze fantastische band!

Foto © Aangeleverde foto

Terug in de tijd met ABBA Tribute met o.a. de hits ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. Zelfs met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg.

Het bijzondere van deze ABBA Tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. ABBA Tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen.

Mis dit fantastische feest niet en bestel nu uw kaarten via www.fletcherevents.nl, koop ze telefonisch via Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen 0592-530099 of aan de receptie op Schipborgerweg 8 te Zeegse. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.