Menu Sluiten

Aanstormend muzikaal talent van Kunstbende Drenthe speelt tijdens Preuvenement aan huis

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus treden vier Kunstbende deelnemers op tijdens Preuvenement aan huis. Dit is de aftrap van het culturele en culinaire seizoen. Dit jaar zijn de optredens via de livestream te volgen, gewoon vanuit huis. Door mee te doen aan de winactie via Facebook maak je kans op een liveoptreden bij jou thuis van één van de Kunstbende acts!


Bella Melvina treedt op tijdens het Preuvenement 2019 (fotograaf: Hesterliena Wolthuis)

Op zaterdag 29 augustus trapt Taal-winnares Eva Broekmann rond 17.30 uur af voor Kunstbende met haar beeldende teksten. Rond 18:50 volgt muziekwinnares Bella Melvina, die nummers maakt met een psychedelische vibe.

Zondag 30 augustus zijn Kiki Egas en Marit Nygård te beluisteren en te bekijken via de livestream. Marit speelt haar nieuwste nummers op haar gitaar rond 17.55 uur. De vrolijke Kiki speelt ook haar eigen nummers op de gitaar, rond 19.20 uur. Alle acts zijn te volgen via www.preuvenementassen.nl.

Via de Facebookpagina van het Preuvenement maak je kans op een Kunstbendeconcert van één van de muzikale dames bij jou thuis. Houd hiervoor Facebook in de gaten en wie weet komt de Kunstbende landrover op zondagmiddag bij jou voorrijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.