7e BaggelhuizerCROSS

Op zondag 18 november 2018 vindt voor de zevende keer de Baggelhuizercross plaats. Veel lopers ervaren het elk jaar als een feestelijke uitdaging om op dit geaccidenteerde parcours met mooie vergezichten hun persoonlijk record te verbeteren.

Foto’s: Aangeleverde foto’s

Als extra trekpleister staan Sinterklaas en zijn bekende rechterhand de deelnemers op te wachten. In welke kleur hij komt dat weten wij niet maar hij is er in elk geval. Daarnaast is er voor de toeschouwers de hardloopwedstrijd met aangelijnde honden en hun baas, de CANI cross een grote attractie namelijk. Het is belooft weer een prachtig gezicht te worden om te zien hoe de honden zich tot het uiterste inspannen om hun baas voor te blijven. Deze cross start om half elf. Afstand 2, 4 of 6 km.

Om kwart voor twaalf beginnen de wedstrijden voor de leerlingen van de basisscholen in het kader van de Rabo Scholencompetitie ASSEN RUNS.

Het hoofdnummer start om 13.00 uur. Afstanden 2, 4, 6, of 8 km. Aantal rondjes van 2 km naar keuze.

Start bij het Paviljoen, Baggelhuizen 9, 9405 VD Assen. Hier is voldoende plek om te parkeren. Voorinschrijving: www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan tot een half uur voor de start.

Zie voor alle overige informatie als ligging, inschrijfgeld en het tijdschema onze website:
www.baggelhuizercross.aac61.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.