27 april: Koningsloop in Beilen

Loopcircuit Rabocup Assen en Noord-Drenthe

De verjaardag van onze koning wordt in Beilen traditioneel gevierd met de Koningsloop. In de avond van 27 april zal hier het vierde onderdeel van het Rabocup Loopcircuit worden gehouden. Zoals gebruikelijk bij de wedstrijden van het loopcircuit, zullen er ook afstanden zijn voor de ‘kleine’ lopers onder ons.

Foto ©
Jan Roelens

De jeugdloop
De avond wordt afgetrapt door de jeugd, om 18:15 zal het startschot klinken voor de 800 meter (4 t/m 7 jaar). Om 18:25 zal de 1350 meter met 2 categorieën (8 t/m 10 jaar en 11 jaar en ouder) en de 2700 meter (middelbare school scholieren t/m 17 jaar) starten.

5 en 10 km wedstrijdloop
De avond wordt afgesloten met de wedstrijdloop over 5 en 10 kilometer. Bij deze wedstrijden kunnen punten worden verzameld voor het klassement voor het loopcircuit, ook wordt er gestreden om de dagprijzen. Voor zowel de wedstrijdlopers als de recreatieve loper is het parcours uitermate geschikt om een snelle tijd en mogelijk een persoonlijk record te lopen.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met woensdag 24 april via www.inschrijven.nl. Op de wedstrijddag zelf is inschrijven mogelijk vanaf 17:00 uur tot een half uur voor de start van ieder onderdeel. De jeugdloop is gratis. Volwassenen betalen € 7,50 bij voorinschrijven of € 9,- op de wedstrijddag. Inschrijving vindt plaats in de kantine van korfbalvereniging Vitesse, Eursingerweg 5, Beilen.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u terecht op www.loopgoepbeilen.nl en www.rabocupassennoorddrenthe.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.