Menu Sluiten

21 januari 2021 – Martin van Iperen nieuwe directeur-bestuurder ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord krijgt een nieuwe directeur-bestuurder. Per 1 februari volgt Martin van Iperen voormalig directeur-bestuurder Ida Grasdijk op.

Foto © Aangeleverde foto

“Het is een prachtige uitdaging om samen met de zo’n 270 aangesloten organisaties, het team van ZorgpleinNoord en de raad van toezicht te zorgen voor een toekomstbestendig, leefbaar Noord-Nederland, wanneer het gaat om zorg en welzijn”, aldus Martin van Iperen.

Nadat Van Iperen bij overheden en in de zakelijke dienstverlening heeft gewerkt, maakte hij in 2006 de overstap naar de maatschappelijke dienstverlening als directeur in welzijnsorganisaties. De afgelopen jaren is Van Iperen directeur-bestuurder geweest bij VluchtelingenWerk, een organisatie die zich inzet voor de bescherming van vluchtelingen en hen helpt bij het opbouwen van een nieuw bestaan.

ZorgpleinNoord is verheugd Martin van Iperen aan zich te kunnen binden als betrokken directeur-bestuurder die samen met de aangesloten werkgevers en andere stakeholders de huidige uitdagingen op de arbeidsmarkt voor zorg en welzijn aan zal gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.